aloldal fejléckép

I. Szerencsi SKS Ippon Shobu Országos Bajnokság

Az őszi szezon első versenylehetőségén két felnőtt versenyző indult, Sempai Diószegi Bence és Sempai Lakó Dénes. Bence arannyal és egy "különdíjjal", Dénes bronzzal tért haza. Gratulálunk!

A bajnokság lényegében egy felkészítő verseny volt a világbajnokságra, amin 26 egyesület képviseltette magát. A felnőtt kategória súlycsoport nélküli volt, Bence és Dénes is egy csoportban indult.

Bence az első meccsét egy ipponnal nyerte meg, majd a másodikon két - kéztechnikákkal elért - waza-arival győzedelmeskedett ellenfele felett. A döntőben egy waza-arival nyert és mutatta meg, hogy kinek is jár a dobogó legfelső foka.

Dénes Sempai sem adta könnyen magát, de most sajnos a döntőbe jutásért vívott meccsen kikapott, így a bronzérmet hozhatta el.

Diószegi Bencének a bírók megszavazták a "legtechnikásabb versenyzőnek járó" címet is!

Mindkettőjüknek gratulálunk!

Egyéni eredmények:

v.szám szabályr. versenyző csoport eredmény
kumite Ippon Shobu Diószegi Bence felnőtt kumite 1
kumite Ippon Shobu Lakó Dénes felnőtt kumite 1
kumite Ippon Shobu Diószegi Bence \A legtechnikásabb versenyző\"" különdíj

I. Szerencsi SKS-SKDUN Ippon Shobu felkészülési Országos Bajnokság

Az őszi szezon első versenylehetősége. Aki szeretne indulni rajta, jelezze minél előbb.

A Szerencs, Kulcsár Anita Városi Sportcsarnok ad otthont az SKS-SKDUN Karate Szövetség által szervezett országos Ippon Shobu bajnokságnak.

Az esemény:

  • Helyszíne: Szerencs, Kulcsár Anita Városi Sportcsarnok
  • Időpontja: 2014. szeptember 27., 09.30-as kezdéssel
  • Nevezés: e-mail-ben (sks.shihan kukac gmail.com)
  • Nevezési határidő: 2014. szeptember 23.
  • Versenyszámok: fiú-lány, férfi- női egyéni-, valamint csapat-kata és kumite, övfokozat és korcsoportonkénti megosztásban.
  • Versenyrendszer: Az Ippon Shobu Bírói Szabálykönyv alapján, az alábbi PDF-ben leírt módosításokkal:


A részletes versenykiírás a nevezési lappal innen tölthető le.

Keresés cikkekben


Friss hírek és események

2022.08. 13-18. Shotokan Karate Liga (SKL) Központi Edzőtábor

Idén is a velencei ifjúsági táborban tartotta szokásos központi edzőtáborát a Shotokan Karate Liga. Egyesületünk 9 karatékája vett részt rajta. A tábor főszervezője shihan Juhász Ferenc az SKL elnöke volt, aki csapatával óriási munkát fektetett a szervezésbe és lebonyolításba. Köszönjük nekik! bővebben...


2022 Évi Barna és Fekete Öves Vizsga

A barna és a fekete övesek délután fél öttől fél kilencig edzettek, de előző héten is minden délután volt egy kétórás edzés. A vizsgára való felkészülést shihan Kozma Erzsébet és shihan Szabó Károly irányította. Együtt javították, csiszolták a mozdulatokat, pontosították, értelmezték a jelentésüket. bővebben...


2022.04.08-09. Tavaszi Edzőtábor és Övvizsga

Az edzőtábort Shihan Kozma Erzsébet vezette. A vizsgázók felkészülését sempai Diószegi Bence, sempai Füstöss Csaba, Komorowicz Zsuzsi, Helmle Zsombor, Schiller Máté, Altorjai Antal és Horváth-Schindler Tamás segítette. A 6. kyuig kiírt edzőtáboron 44 sportoló vett részt, akik jó hangulatban csinálták végig a felkészülést. bővebben...


50 Éves a Magyar Karate!

A Magyar Karate Szakszövetség Facebook oldalán a karate magyarországi meghonosításának tiszteletére egy rövid filmet készített, melyet a linkre kattintva érhettek el. bővebben...


Következő hír → Samu Kupa 2014. április 26.