aloldal fejléckép

Pestbudás Siker a Happy Kids Versenyen

Molnár Erik kiemelkedő versenyzéssel képviselte klubbunkat a hétvégén

2023.03.18-án 7 tatamin került megrendezésre a 18. Happy Kids Bajnokság, melyre 37 hazai és 2 külföldi klubból összesen megközelítőleg 1100 nevezés érkezett.

               Egyesületünket Molnár Erik képviselte aki a WKF Diákolimpián szerzett erdményeihez mérten most először nem a kezdő, hanem a középhaladó kategóriában mérettetett meg. Katában III. helyen végzett, amíg Kumitében nagyon szép versenyzéssel II. lett. 
               Eriket Altrojai Antal Cápa kísérte el és támogatta a versenyen, míg felkészítő edzője, Füstöss Csaba a bírói kar munkáját erősítette.

Gratulálunk a kis különítménynek, szép munka!

Keresés cikkekben


Friss hírek és események

Ippon Shobu Karate Diákolimpia 2023.04.29

A JKA Magyarország a Magyar Karate Szakszövetséggel karöltve április 29-én rendezte az Ippon Shobu Diákolimpiát melyen 44 egyesület közel 300 versenyzője 4 küzdőtéren mérközött meg. 7 karatékánk indult a megmérettetésen akik összesen 4 érmet hoztak el. bővebben...


2023.03.24-25. Edzőtábor és Övvizsga

Megtartotta a már szokásosnak nevezhető tavaszi, vizsgával egybekötött edzőtáborát a "Pest-Budai" SKC . A vizsgázók felkészülését Shihan Kozma Erzsébet, Sensei Diószegi Bence és Füstöss Csaba vezették. bővebben...


Következő hír → Shotokan Liga Sanbon Shobu…