aloldal fejléckép

40th GRAND PRIX SLOVAKIA 2020

A hétvégén megrendezett nemzetközi versenyen, amin több mint 1100 versenyző vett részt, egyesületünket két versenyző képviselte: Módos Kata és a Horváth-Schindler Tamás.

A versenyzést Kati kezdte meg a Cadet +54kg korosztállyal. Ukrán, majd szlovák ellenfelét legyőzve a 4 közé jutásért a cseh  ellenfelével folytatott küzdelemben alul maradt. Később a cseh versenyző nem jutott be a döntőbe, így a vigaszágon való részvétel elmaradt.
Tomi a Cadet - 52kg korosztályban kezdte meg magabiztosan a versenyzést. Horvát, lengyel és ukrán  ellenfeleit legyőzve jutott be a pooldöntőbe, ahol a szlovák ellenfelével szemben alul maradt. Szlovák ellenfele döntőbejutásával Tomi a vigaszágra került.
A vigaszágon magyar,  majd kazah ellenfelét legyőzve 3. helyezést ért el!
A napot Kata zárta egy korosztállyal feljebb, a Junior +59 kg-ban. Szlovák, lengyel és szlovák ellenfeleit legyőzve küzdhetett a döntőbejutásért, ahol horvát ellenfelével szemben alulmaradt. Végül a bronz meccsen szlovák ellenfelét nem sikerült legyőznie, így az 5. helyen végzett.

A versenyzőket Diószegi Bence edző segítette. Füstöss Csaba meghívott bíróként vett részt a versenyen.

Keresés cikkekben


Friss hírek és események

OLIMPIAI RÉSZTVEVŐ HÁRSPATAKI GÁBOR!

friss

Kiharcolta a tokiói ötkarikás részvételt Hárspataki Gábor a párizsi olimpiai kvalifikációs karate tornán, ahol kategóriánként az első három versenyző jut indulási joghoz a sportág ötkarikás bemutatkozásán! bővebben...


2020. 06. 15-18. Edzőtábor és Övvizsga

A tavasszal kialakult vírus helyzet miatt kevesebben kapcsolódtak be az edzésekbe, de így is 34 fő vett részt az edzőtáboron, amit Shihan Kozma Erzsébet vezetett, valamint jelen volt shihan Szabó Károly, az MSKSZ alelnöke is. bővebben...


Következő hír → 27. Kodomo Kupa 2019.12.08