aloldal fejléckép

GROZDANOV PHILIP VB bronzérmes!

A "PEST-BUDAI" Shotokan Karate Club felnőtt válogatott versenyzői a hétvégén részt vettek a Novi Sadon megrendezett 21. SKDUN Shotokan Karate Világbajnokságon.

Válogatott versenyzőink - Diószegi Bence és Grozdanov Philip - a 21. SKDUN Shotokan Karate Világbajnokságon vettek részt Újvidéken (Novi Sad, Szerbia). Philip az Ippon-Shobu rendszerben tartott versenyen -85 kg-os kategóriában bronzérmet szerzett!

A hétvégén fiatal versenyzőink pedig a Mogyoródon megrendezett Céghmester Kupa 2013-as versenyén képviselték az egyesületet. A meghívásos ifjúsági, kadet, junior és U21 nemzetközi bajnokságon Módos Katalin kumitében és kata versenyszámban, Módos Melinda kumitében indult. Számukra ez volt az őszi szezon első versenye, sok hasznosítható tapasztalatot szereztek. Mindketten több mérkőzést vívtak, értékes pontokat értek el.

Keresés cikkekben


Friss hírek és események

2023.12.15-16. Edzőtábor és Övvizsga

friss

                                                                                                                                                     bővebben...


Értékes Érmek a 2023-as WKF Karate Diákolimpiáról

Idén 27. alkalommal rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetséggel karöltve a Magyar Karate Szakszövetség a minden karatestílust magába foglaló WKF versenyszabályokon alapuló Diákolmpiát, melyre több, mint 600 nevezés érkezett, amihez egyesületünk kilenccel járult hozzá. bővebben...


Következő hír → MOCCANJ! Próbasorozat a…