aloldal fejléckép

WKF Karate Diákolimpia 2014

Egyesületünket 4 versenyző képviselte a hétvégén megrendezett WKF szabályrendszerű Karate Diákolimpián: Lakatos Nóra, Leveleki Antónia, Módos Katalin és Módos Melinda.

667 induló 81 versenyszámban mérte össze tudásátSzigetszentmiklóson 2014. november 15-én.

Kata és Netti a 8-9 és 10-11 éves katágóriában - sok induló között - nagyon szép katákat mutattak be, de éremszerző helyre nem sikerült kerülniük. 

Kumitében Netti elszántan küzdve első körben zászlózással maradt alul 3-2-es arányban. Kata is jó technikákat mutatott be, de neki sem sikerült továbbjutnia. Nóri számos pontos és gyors zukival (megelőzéssel és visszatámadással) próbált pontot szerezni, sajnos sikertelenül.

Melinda a 14-15 éves - 47 kg-osok között változatos technikákkal küzdött - nemzeti válogatott versenyzők ellen. Sajnos néhány pontértékű technikája elkerülte a bírók figyelmét, de így is sikerült az ezüstérmet kiharcolnia!

Gratulálunk mindenkinek a szép küzdelmekhez és a bátor helytálláshoz!

Egyéni eredmények:

v.szám szabályr. versenyző csoport eredmény
kumite WKF Módos Melinda 14-15 évesek 47 kg 2

Keresés cikkekben


Friss hírek és események

2023.12.15-16. Edzőtábor és Övvizsga

friss

                                                                                                                                                     bővebben...


Értékes Érmek a 2023-as WKF Karate Diákolimpiáról

Idén 27. alkalommal rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetséggel karöltve a Magyar Karate Szakszövetség a minden karatestílust magába foglaló WKF versenyszabályokon alapuló Diákolmpiát, melyre több, mint 600 nevezés érkezett, amihez egyesületünk kilenccel járult hozzá. bővebben...


Következő hír → MSKSZ 2014. Évi Utánpótlásverseny